Workshop i Nora: Kom och snacka med oss om hållbara, hälsosamma och smakrika måltider

16 maj 2024 11:00 – 14:00 Bryggerikrogen, Nora

Örebro universitets samverkansplattform för mat och hälsa tillsammans med Bryggerikrogen i Nora bjuder in till en träff i Nora för att dela kunskap och samtala om konsten att erbjuda måltider. Workshoppen är öppen för speciellt inbjudna.

  • Torsdag 16 maj, kl. 11.00 - 14.00, inklusive lunch
  • Bryggerikrogen i Nora

Vi lyssnar och samtalar om de idag så aktuella frågorna - hållbarhet, hälsa och smak. Ett samtal som är ett möte mellan erfarenheten och kunskapen från branschen kryddat med kunskap från forskning. 

Vi hoppas att samtalen kan föra universitet och näring närmare varandra och även förstärka den regionala samhörigheten och bidra till turismutvecklingen i regionen.

Samverkansplattformen Mat och hälsa är en långsiktig satsning med visionen att hållbart producerad mat med hälsofördelar blir konsumenternas förstahandsval. Plattformen bidrar till förändring genom att bl.a. fungera som en bro för kunskapsöverföring mellan företag inom livsmedelssektorn och besöksnäringen samt akademin. Läs mer här: www.oru.se/samverkan/mat-och-halsa