Arbeta som mentor hos Funka

Här finns information för dig som är intresserad av att arbeta som mentor och för dig som redan arbetar som mentor hos Funka.

För dig som är intresserad av att arbeta som mentor

Mentorsstöd erbjuds studenter med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning som upplever svårigheter med struktur och planering av sina studier.Som mentor träffar du din student ca. en timma en gång i veckan för att jobba med studieplanering, struktur och studieteknik. Du blir ett bollplank för studenten på sin väg genom studierna.

Mentorsuppdraget är ett roligt och givande arbete som ger viktiga erfarenheter för dina egna studier och ditt framtida yrkesliv.

Är du en person som har läst minst tre terminer och är lyhörd, strukturerad och vill stötta en student i sina studier kan du ansöka om att arbeta som mentor.

Arbetet är arvoderat och du blir timanställd vid Örebro universitet.

För mer information kontakta Funka på This is an email address.

För dig som arbetar som mentor

Här nedan finns bl.a. tomma timrapporter att ladda ner samt mall för hur timrapporten ska fyllas i. För att din lön ska betalas ut i tid behöver vi din timrapport senast den 5:e varje månad. Exempelvis ska timmarna du har arbetat i september redovisas senast den 5:e oktober.

Mejla timrapporten till This is an email address alternativt lämna den i Funkas brevlåda utanför kontor L1214.