PAN Sweden

Nyheter
-
Seminarieinbjudan: Hur kan vi minska salthalten i växtbaserade livsmedel?
Växtbaserade livsmedel har ofta en hög salthalt – något som kan påverka både hälsa och hållbarhet. Under två år har projektet ”Växtbaserade proteinisolat med lågt natriuminnehåll för produktion av hälsosamma och klimatvänliga livsmedel” undersökt hur...
-
Glöm inte vitamin i ditt krisförråd med mat
De flesta av oss tänker på konserver, pasta och kanske choklad när vi fyller på våra krisförråd – men hur ofta funderar vi på hälsoaspekten?
-
Välkommen till ett symposium om framtidens mat!
Hur kan växtbaserade proteiner bidra till ett mer hållbart livsmedelssystem – och vad krävs för att de ska bli både hälsosamma och goda?
-
Forskare och studenter inspirerar sjätteklassare på Barnen universitet
Kan vi äta oss glada? Det är temat när drygt 600 sjätteklassare besöker Barnens universitet för att inspireras av forskaren Robert Brummer. – Kul och intressant, säger eleven Esther Linde.
-
Robert Brummer presenterade PAN Sweden på europeiskt webbinarium om hållbarhet och konkurrenskraft
Hur kan universiteten bidra till hållbarhet och konkurrenskraft? Den frågan stod i fokus för webbinariet Competitiveness and sustainability: can universities find a common ground?, som arrangerades av European University Association (EUA) 23 september....
-
PAN Sweden samlade akademi och näringsliv för att blicka framåt
Den 1-2 september anordnades en konferens inom PAN Sweden på Norrlands nation i Uppsala. Dagarna bestod av diskussioner och samtal mellan näringslivs- och akademiska partners inom PAN Sweden och forskare från flera discipliner presenterade vad de...
Rekryteringar
För att se pågående rekryteringar inom PAN Sweden besök vår sida Rekrytering





