Stärk din organisation via Uppdrag AB

En studentkonsult samtalar med sin handledare från Epiroc

Inom Uppdrag AB bedrivs verksamhet som både kan kompetensutveckla och stärka din organisation eller ditt företag. Vi erbjuder en mängd olika möjligheter och vi kan givetvis skräddarsy lösningar utifrån ditt specifika behov.

Forskaruppdrag

Har ni svårt att hitta den spetskompetens ni behöver för att utveckla, förändra och förädla er verksamhet? Genom Forskaruppdrag vid Örebro universitet kan ni få hjälp att matcha ert företags behov med en av våra forskare. Fortsätt till webbplatsen för Forskaruppdrag.

Studentuppdrag

Studentuppdrag bidrar till att skapa ömsesidig nytta för näringsliv och studenter vid Örebro universitet. Arbetsgivare har genom Studentuppdrag möjlighet att anlita en studentkonsult som under sin studietid vill få arbetslivserfarenhet inom sitt studieområde.Ett studentuppdrag ska vara meriterande för studenten och värdefullt och enkelt för företag. Fortsätt till Studentuppdrags webbplats.

Federico Pecora.

Kompetensuppdrag

När ni vill kompetensutveckla er personal har ni hela vårt utbildningsutbud att välja på. Vi erbjuder både skräddarsydda utbildningar där vi tillsammans tar fram innehåll efter era idéer och uppdragsutbildningar i form av platser på befintliga kurser eller program. Vi kan genomföra uppdragsutbildningar både på distans och vid något av våra campus (campus Örebro, campus USÖ, campus Alfred Nobel i Karlskoga och campus Grythyttan).

Logotyper för Access, Örebro universitet, Uppsala universitet, Linköpings universitet och EU

METODER OCH PROCESSER

Vi öppnar dörrarna till våra universitet genom att både besöka och bjuda in företag för att på ett strukturerat sätt diskutera samverkansmöjligheter. Vi utvecklar, testar och importerar metoder vid respektive lärosäte t.ex Society Quest och Aimday som samlar forskare och företagare för att tillsammans diskutera aktuella frågeställningar. Målet är att ta fram samverkansmetoder i världsklass.

FINANSIERINGSMODELLER

Vi utvecklar finansieringsverktyg som underlättar samverkan för innovation. Under projekttiden har vi möjlighet finansiera samverkan mellan akademi och små och medelstora företag i regionen genom våra forskarcheckar.

SOCIALA INNOVATIONER

Vi utvecklar nya metoder och processer som stöd till sociala innovationer och hållbar utveckling. Genom Social Impact Lab får forskare möjlighet att utveckla sina sociala innovationer och genom Impact Factory får studenter göra detsamma. Vi anordnar även aktiviteter med temat sociala innovationer, riktade mot företag.

KUNSKAPSSPRIDNING

Under projektets gång utvecklas en samarbetsmodell för ömsesidig Access för hela ÖMS-regionens lärosäten. Vi tar fram en handbok för samverkan som innehåller våra modeller, metoder och resultatet som ska spridas till lärosäten nationellt.

 

Projektet pågår 2016-2018 och finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Kontakta oss

Camilla Nicander

Tjänstetitel: Verksamhetsledare/affärsutvecklare Organisation: Örebro universitet Holding AB

Profilsida: Camilla Nicander

E-post:

Telefon: 019 303270

Rum: E2236

Camilla Nicander

Anna Ragén

Tjänstetitel: VD Organisation: Örebro universitet Holding AB

Profilsida: Anna Ragén

E-post:

Telefon: 019 303828

Rum: T2405a

Anna Ragén

Camilla Ulvmyr

Tjänstetitel: Uppdragssamordnare Organisation: Kommunikation och samverkan

Profilsida: Camilla Ulvmyr

E-post:

Telefon: 019 303381

Rum: E2202

Camilla Ulvmyr