Plugga smartare

Vad behöver jag tänka på när jag ska börja studera vid universitet? När du börjar studera på universitet är det många saker som skiljer sig från att börja studera på gymnasienivå. Du som student har större ansvar att planera din tid för att hinna med de examinationsmoment som du står inför.

Utöver klippet nedan kommer vi även erbjuda en digital informationsföreläsning inom studieteknik den 14september 12:15-13:00. Här kan du enkelt värma matlådan hemma och få heta tips hur du som ny student kan tänka kring studieteknik. Zoom-länken hittar du ovan genom att klicka på den blåa puffen.

I klippet nedan kommer du få tips om bland annat hur du lägger upp ditt pluggande, vad som är bra att tänka på och hur du undviker prokrastinering. Det är viktigt att hitta sin egen pluggteknik och den här föreläsningen på 12 minuter ger dig en bra grund att stå på. 

Här hittar du terminsschema för höstterminen 2021 och ett veckoschema du kan använda dig av. Om du har fler frågor om studieteknik, kontakta Funka. 

Kontaktuppgifter till Funka: This is an email address