Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det. Läs mer om cookies

Campusmässan 2017 den 8-9:e februari

Campusmässan är en av de största och kanske bästa arbetsmarknadsmässorna i landet. 2017 välkomnar vi företag och organisationer till universitetets nyaste byggnad: Novahuset, för två dagar med mingel, rekrytering och marknadsföring. Campusmässan fungerar som en naturlig mötesplats för studenter och arbetsgivare där rekrytering och framtid ligger i fokus. Det är dags att rekrytera nya medarbetare- innan någon annan gör det!

I 17 år har studenterna på Örebro universitet arrangerat Campusmässan - mötesplatsen där ni kommer i kontakt med studenter och kan kompetenssäkra framtiden. Oavsett om ni är på jakt efter civilingenjörer, ekonomer, lärare eller annan kompetens finner ni studenter från alla våra 80 program under ett och samma tak.

På Campusmässan skapas kontakter för ex-jobb och anställningar både under och efter studietiden. Vårt mål är att årligen skapa en självklar mötesarena som är lika attraktiv för er som arbetsgivare som för våra studenter.

Mässan besöktes 2016 av 5000 studenter som var där för att träffa över 125 olika arbetsgivare.

Som arbetsgivare är möjligheterna på Campusmässan många, inte minst slipper ni långa, dyra och opersonliga rekryteringsprocesser. Campusmässan är också ett tillfälle för marknadsföring och att skapa nya kontaktnät. Det är en plats för inspiration och utveckling, det är dags att hitta de mest kompetenta medarbetarna som passar just ert företag.

För mer information kontakta:

Giulia Fagerlund

Tjänstetitel: Projektledare Organisation: Externa relationer

Profilsida: Giulia Fagerlund

E-post:

Telefon: 019 301342

Rum: N1009

Giulia Fagerlund