Campusmässan för arbetsgivare

Studenter och arbetsgivare minglar på Campusmässan

Anmälan till Campusmässan 2021 är öppen! Vårt mål är att du som arbetsgivare ska kunna nätverka med våra studenter på ett säkert sätt. På grund av rådande restriktioner har vi därför valt att genomföra Campusmässan som en virtuell mässa den 10 februari.

Campusmässan är Örebro universitets största arbetsmarknadsmässa där du som arbetsgivare har chansen att träffa studenter med en bredd av kompetenser från våra 82 olika utbildningsprogram. Vi är en mötesplats för arbetsgivare och studenter där kontaktskapande, rekrytering och framtid står i fokus. 

Läget i omvärlden gör att vi har behövt tänka om vårt erbjudande. Campusmässan 2021 kommer därför att genomföras som en virtuell mässa. På den virtuella mässplattformen kommer studenter och arbetsgivare kunna chatta och ha videosamtal för att nätverka och få kunskap om arbetsmarknaden. En av de mer spännande funktionerna är att du som är arbetsgivare kommer kunna söka på studenternas kompetenser. Vår förhoppning är att detta leder till en ökad matchningsgrad och att ni får prata med just de studenter som är rätt för er verksamhet.

Anmäl dig till Campusmässan 2021 här.

För mer information kontakta:

Isac Danielsson

Tjänstetitel: Projektledare Organisation: Kommunikation och samverkan

Profilsida: Isac Danielsson

E-post:

Telefon: 019 303966

Rum: E2210

Isac Danielsson