Anmäl dig till ett seminarium eller en kurs arrangerad av Grants Office

Det här är ingången för alla Grants Office arrangemang. Börja med att välja din institution eller organisation. Därefter väljer du vilket arrangemang du vill anmäla dig till.

Anmälan till GO-arrangemang

Önskat seminariespråk / Desired language for seminar

GDPR

Med anmälan samtycker jag till att mina uppgifter i anmälningsformuläret hanteras av Örebro universitet för administration kring det aktuella arrangemang jag anmäler mig till under den tid som arrangemanget är aktuellt samt i anslutning till denna. Lämnade uppgifter kan rättas och även raderas genom att kontakta grantsoffice@oru.se. Frågor om hur personuppgifter hanteras på Örebro Universitet kan ställas till dataskyddsombud@oru.se. Klagomål på hantering av personuppgifter anmäls till imy@imy.se (Integritetsskyddsmyndigheten)

Mer information om hur Örebro universitet hanterar personuppgifter finns på sidan Behandling av personuppgifter vid Örebro universitet.

Jag förstår och godkänner att Örebro universitet behandlar mina personuppgifter i enlighet med ovan angivet ändamål och gällande dataskyddslagstiftning.

Vill du avanmäla dig?

Har du anmält dig till ett arrangemang men inte kan komma. Avanmäl dig genom att e-posta till grantsoffice@oru.se, uppge ditt namn och vilket arrangemang det gäller.