På www.oru.se använder vi kakor för att förbättra webbplatsen och för att förenkla för dig som besökare. Kakor är små textfiler med information som skickas från vår webbsida till din enhet. Kakorna innehåller aldrig programkod eller något skadligt. Läs mer om hur Örebro universitet hanterar kakor.

Du väljer själv om du vill godkänna våra kakor.

Gå till sidans huvudinnehåll
Örebro universitets logotyp
  • English
  • Biblioteket
  • Sök personal
  • A - Ö
  • Logga in , visa loginalternativ
    • Studenttjänster
    • Inforum (för anställda)
  • Fler länkar
    • Biblioteket
    • Sök personal
    • A - Ö
  • Utbildning
  • Forskning
  • Samverkan
  • Om universitetet
  • Strategiska satsningar
  • Jobba hos oss
  • Nyheter
  • Kalendarium
  • Till startsidan
  • Restaurang- och hotellhögskolan Institutioner
      • Kontakt och presentation
      • Utbildning
      • Forskning
          • Utbildning på forskarnivå
          • Våra publikationer
          • Kvalitet i forskning
          • Möt våra forskare
          • Forskargrupper
          • Forskningsprojekt
          • Högre seminariet
          • FAMM
          • NAFS
      • Studentinformation
      • Filmer och sociala media
      • Evenemang
      • Alumner
  • Personal
  • A - Ö
  • Restaurang- och hotellhögskolan
    • Kontakt och presentation
    • Utbildning
    • Forskning
      • Utbildning på forskarnivå
      • Våra publikationer
      • Kvalitet i forskning
      • Möt våra forskare
      • Forskargrupper
      • Forskningsprojekt
      • Högre seminariet
      • FAMM
      • NAFS
    • Studentinformation
    • Filmer och sociala media
    • Evenemang
    • Alumner
This page in English

Restaurang- och hotellhögskolan

Forskargrupper

  • Hållbart arbetsliv i restaurangbranschen

    Restaurangbranschen är under förändring och arbetsvillkoren för de verksamma behöver bli en del i den omdaningen. En positiv utveckling av  det dagliga arbet...

  • Learning and Teaching in Hospitality, Culinary Arts, and Meal Science

    Forskargruppen Learning and Teaching in Hospitality, Culinary Arts and Meal Science hämtar empiri från lärande- och undervisningssituationer inom ämnet...

  • Måltiden ur sociala och kulturella perspektiv

    Måltidens betydelse för människor igår och idag utgör kärnan för denna forskargrupp. Fokus är relationer mellan människan och maten, från produktion till...

  • Sense Lab - framtidens sensoriska upplevelser

    Sense Lab syftar till att bedriva unik sensorisk forskning utifrån ett tvärvetenskapligt perspektiv med fokus på framtidens mat, hälsa och hållbarhet...

  • «
  • Page 1 of 1.
  • »
  • 1
  • Uppdaterad: 2021-03-01
  • Sidansvarig: Julia Rosén
Dela denna sida
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • E-post

Hitta snabbt

  • Lediga jobb
  • Press och media
  • Alumn
  • Universitetsbiblioteket
  • Lärarutbildning
  • Högskolepedagogiskt centrum
  • System och verktyg för undervisande personal
  • Felanmälan
  • Extern rapporteringskanal / ”Visselblåsning"
  • Behandling av personuppgifter vid Örebro universitet

Student hos oss

  • Om Bb Learn
  • Om Studenttjänster
  • För dig som är student
  • Välkommen ny student

Fakulteter

  • Fakulteten för ekonomi, natur och teknikvetenskap
  • Fakulteten för humaniora och socialvetenskap
  • Fakulteten för medicin och hälsa

Institutioner

  • Beteende-, social- och rättsvetenskap
  • Handelshögskolan
  • Humaniora, utbildnings- och samhällsvetenskap
  • Hälsovetenskaper
  • Medicinska vetenskaper
  • Musikhögskolan
  • Naturvetenskap och teknik
  • Restaurang- och hotellhögskolan

Följ oss

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Instagram
  • Youtube
  • RSS

Wifi

  • Wifi/trådlöst nätverk

Örebro universitet 701 82 Örebro, 019-30 30 00

  • Om webbplatsen
  • Kontaktinformation
  • Hitta hit