Restaurang- och hotellhögskolan

Böcker

Alexopoulou, S., Fart, F. , Jonsson, A-S., , Karni, L. , Kenalemang, L.M. ,
Krishna, S. , Lindblad, K. , Loutfi, A., Lundin, E., Samzelius, H., Schoultz, M.,
Spang, L., Söderman, A., Tarum, J., Tsertsidis, A., & Widell, B. (2018).
I: Kristoffersson, E., & Nilsson, K. (Eds..) Successful ageing in an
interdisciplinary context: popular science presentations. Örebro: Örebro
University.

Billing, M.. (2017). Rosens Doft. Vin i Lund AB. ISBN 9789163928949. pp 163

Carlbäck, M. (2015). Logi (uppl. 1). Adlibris

I Bergström K., Jonsson I. M., Prell H., Wernersson I., Åberg H. (Red.). (2015).
Mat är mer än Mat: Samhällsvetenskapliga perspektiv på mat och måltider.
Göteborg: Göteborgs universitet, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap i
samarbete med Restaurang- och hotellhögskolan