Uppdragsutbildningar inom måltidskunskap

Restaurang- och hotellhögskolan erbjuder några av landets främsta utbildningar inom måltidskunskap och värdskap. Vi erbjuder också uppdragsutbildningar för näringsliv, organisationer och myndigheter.

Måltidskunskap.

I vackra Bergslagen, cirka sju mil norr om Örebro, i Grythyttan ligger Restaurang- och hotellhögskolan (RHS) med sitt eget campus. Grythyttan är sedan länge ett centrum för mat, dryck och värdskap. I vårt programutbud finns utbildning på grundnivå och avancerad nivå i måltidskunskap och värdskap. För utbildningen på forskarnivå var RHS var först i världen med att inrätta måltidskunskap som forskarutbildningsämne. Vår målsättning är att erbjuda en fördjupad utbildning inom branschen för att möta morgondagens besöksnäring.

Studieupplägg

Uppdragsutbildning kan köpas av till exempel kommuner, förskolor och skolor, förvaltningar, myndigheter, landsting, företag och organisationer men inte av privatpersoner.

Beroende på behov utformas utbildningarna med varierande omfattning som t.ex. poängkurser, seminarier, föreläsningar, handledning. Tillsammans med köparen planeras utbildningen som kan ges på distans, på Campus Örebro och/eller platsförläggas.

Uppdragsutbildningarna uppfyller samma kvalitetskrav som gäller för universitetets övriga kursutbud.

Koordinator för Uppdragsutbildning

Åsa Kärrman-Bolang

Tjänstetitel: Utbildnings- och forskningsadministratör Organisation: Institutionen för hälsovetenskaper

Profilsida: Åsa Kärrman-Bolang

E-post:

Telefon: 019 303630

Rum: P1139

Åsa Kärrman-Bolang