Intresseanmälan Serum introduktionen HT22

Kille skriker av glädje i serums färger

Välkommen till Serums introduktion. Vi ser gärna att ni fyller i en intresseanmälan för att vi ska veta hur många som kommer delta på vår introduktion.

Du som nystudent vid Örebro universitet och studerar något av följande: 

Arbetsterapeutprogrammet, Biomedicinsk Analytikerprogrammet, Röntgensjuksköterskeprogrammet, Audionomprogrammet, läkarprogrammet och sjuksköterskaprogrammet eller kurser inom Institutionen för hälsovetenskaper (HV)

tillhör kårsektionen Serum och har möjlighet att delta på vårat introduktionprogram höstterminen 2022.

Här skickar du in din intresseanmälan till kårsektionen Serums generaler för att vi ska kunna planera en så bra introduktion som möjligt. Denna anmälan är inte bindande, utan mer för att du ska kunna få information om kommande introduktionsprogram via e-post.

En intresseanmälan för att delta på Serums introduktion

                                                                                 

Vi behöver din e-postadress för att kunna skicka e-post till dig angående kårsektionen Serums introduktionsprogram för höstterminen 2022. 

Viktig information om dina personuppgifter

Genom att skicka in denna intresseanmälan samtycker jag till att mina uppgifter i anmälningsformuläret hanteras av Örebro universitet för introduktionen HT22 under den tid som introduktionen administreras.

Uppgifterna kommer att delas med Örebro universitets introduktionsansvarig och berörd kårsektions generaler. Uppgifterna kan komma att delas med övriga ansvariga personer vid behov. Uppgifterna kommer att raderas inom 6 månader från dess att introduktionen är avslutad. Du kommer få ett bekräftelsemejl när du skickat in din intresseanmälan.

Lämnade personuppgifter kan rättas och även raderas genom att kontakta introduktion@oru.se

För mer information om hur Örebro universitet hanterar personuppgifter klicka här.

Bekräftelse av GDPR