Handelshögskolan vid Örebro universitet

Food & Health@ORU: Sensoriska aspekter på växtbaserade proteiner som del i livsmedelsprodukter och maträtter

31 maj 2024 08:45 – 09:30 Innovasalen, Labbet, campus Örebro, alternativt online (Zoom)

Mat och hälsa.

Välkommen till detta Mat och hälsa-seminarium. Mer information kommer.

Sensoriska aspekter på växtbaserade proteiner som del i livsmedelsprodukter och maträtter – möjligheter och utmaningar

  • Datum: 31 maj 2024.
  • Plats: Innovasalen, Labbet, campus Örebro, alternativt online (Zoom).
  • Tid: Frukost serveras från 08.00. Seminariet pågår mellan 08.45 och 09.30.
  • Språk: Presentationerna ges på engelska, men frågor kan också ställas på svenska.

Forskare:

Moderator:

Anmäl dig här / Please register here

Fysisk eller digital närvaro / Physical or digital attendance

Med anmälan samtycker jag till att mina uppgifter i anmälningsformuläret hanteras av Örebro universitet för detta event under den tid som eventet pågår. Lämnade uppgifter kan rättas och även raderas genom att kontakta ansvarig för eventet.

Mer information om hur Örebro universitet hanterar personuppgifter finns på sidan Behandling av personuppgifter vid Örebro universitet.

Jag förstår och godkänner att Örebro universitet behandlar mina personuppgifter i enlighet med ovan angivet ändamål och gällande dataskyddslagstiftning.

Kontakt

Lavinia Gunnarsson

Befattning: Samverkanskoordinator Organisation: Kommunikation och samverkansstöd

Profilsida: Lavinia Gunnarsson

E-post:

Telefon: 019 303715

Rum: E2251

Lavinia Gunnarsson