För dig som är student

Studenter i en korridor på campus.

Som studentkonsult hos Örebro universitet Holding AB (ORU Holding) matchar vi dig med uppdrag som är meriterande för dina studier och som ger dig nyttig branschkunskap. Genom oss får du extrajobb med möjligheten att testa på poteniella framtida arbetsroller inom ditt yrkesliv.

Genom Studentuppdrag får du som student en möjlighet att pröva dina teoretiska kunskaper i praktiken och erhåller samtidigt arvode för genomfört uppdrag. Det är ett tillfälle för dig att skapa nya relationer och kontakter inför framtidens arbetsliv samtidigt som du har ett meriterande extrajobb under din studietid. När du tar dig an ett studentuppdrag blir du studentkonsult hos ORU Holding och genomför ditt uppdrag ute på plats hos arbetsgivarens eller på valfri plats om uppdraget tillåter.

Du är alltid välkommen att söka ett studentuppdrag oavsett om registrerat dig som studentkonsult eller inte. Våra uppdrag kan vara öppna för studenter från flera studieinriktningar och därför är det viktigt att du aktivt söker de uppdrag du är intresserad av.

Studentuppdragen kan variera från några timmar till fler månader men ska alltid gå att kombinera med dina studier. Ibland får du själv vara med och göra en tidsuppskattning av uppdraget och ibland får du en ram för hur många timmar i veckan som behövs. Som studentkonsult får du jobba max tolv timmar per vecka och får alltid betalt för ditt arbete.

Har du frågor eller vill veta mer om Studentuppdrag och vad det innebär att vara studentkonsult hos ORU Holding tveka inte att kontakta oss.

Här kan du hitta våra tillgängliga studentuppdrag.

Registrera dig som studentkonsult

Med anmälan samtycker jag till att mina uppgifter i anmälningsformuläret hanteras av Örebro universitet för min anmälan som studentkonsult under den tid som jag studerar på Örebro universitet. Lämnade uppgifter kan rättas och även raderas genom att kontakta ansvarig för Studentuppdrag. Mer information om hur Örebro universitet hanterar personuppgifter finns på sidan Behandling av personuppgifter vid Örebro universitet. Jag förstår och godkänner att Örebro universitet behandlar mina personuppgifter i enlighet med ovan angivet ändamål och gällande dataskyddslagstiftning.