Tillgängliga studentuppdrag

Man skriver på sin laptop.

Är du intresserad av ett meriterande extrajobb där du får arbetslivserfarenhet och möjlighet att knyta värdefulla kontakter under din studietid? Då ska du söka ett studentuppdrag!

Här hittar du de studentuppdrag som är aktuella att söka just nu. Du söker till ett studentuppdrag genom att skicka in ditt CV och personliga brev. 

Du kan alltid anmäla dig till att bli studentkonsult för att få direkt information om när det kommer in ett uppdrag som passar din profil. För att bli studentkonsult anmäler du dig under fliken Student.

Även om du registrerat dig som studentkonsult behöver du aktivt söka de studentuppdrag du är intresserad av. Du är alltid välkommen att söka ett studentuppdrag oavsett om registrerat dig som studentkonsult eller inte. Våra uppdrag kan vara öppna för studenter från flera studieinriktningar och därför är det viktigt att du aktivt söker de uppdrag du är intresserad av.

Lediga studentuppdrag

Dataskärm som visar cirkeldiagram.

Arbesko är, sedan den 3 april 2017, en del av koncernen Bergman & Beving. Arbesko drivs som ett starkt, självständigt produktbolag och har en lång och fascinerande historia. Det som startade med en av landets första partiskomakare för fem generationer sedan är idag ett företag som omsätter cirka 200 miljoner per år. Tillverkningen sker i Sveriges största skofabrik – Arbesko Skofabrik i Kumla – som samtidigt är en av Europas modernaste! Vi är Sveriges mest kända varumärke inom yrkesskor och har försäljning både i och utanför Norden. Läs mer på www.arbesko.com

Om uppdraget:

Kalle började på ett studentuppdrag våren 2019, växte in i rollen och fick därefter fast tjänst men väljer nu att flytta hem till Skåne. Vi söker därför hans efterträdare till en intressant kombinerad tjänst som junior business controller/affärsutvecklare. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och här har du som nyexad student inom ekonomi en unik möjlighet att få ett första fast jobb som är både stimulerande och utvecklande!

I rollen arbetar du i huvudsak med analys, projektledning och affärsutveckling inom alla olika delar av företaget. Vidare innebär rollen att stötta och utveckla affären genom finansiella analyser och uppföljningar av verksamheten. Du är även ansvarig för att administrera ledningsgruppens arbete, vilket ställer höga krav på integritet och kommunikationsförmåga. Dina arbetsuppgifter kommer att variera och du har ett samarbete med i stort sett hela organisationen. Ungefär halva din tid ägnas åt regelbundet återkommande arbetsuppgifter som till största delen rör ekonomifunktionen. Den resterande halvan är mer händelsestyrda arbetsuppgifter där variationen av arbetsuppgifter är mycket stor, vilket kräver flexibilitet och god samarbetsförmåga.

För att trivas med jobbet bedömer vi att du är en flexibel person som har förståelse för att det kan uppkomma saker som måste prioriteras och lösa situationen. Du är prestigelös och kan med samma energi och ansvarsfullhet ta dig an alla arbetsuppgifter som du blir ombedd att göra.

Tjänsten är placerad vid Arbeskos kontor i Kumla och beräknas starta i januari. Du rapporterar till ekonomichef.

Välkommen med din ansökan

Bifoga ditt CV och ett kort personligt brev som beskriver dig själv. Urvalet görs löpande så skicka gärna in din ansökan idag, dock senast 13 december till This is an email address

Vi berättar gärna mer:

Monica Thyresjö, 0706603890 eller This is an email address

Erica Algotsson, 0707560838 eller This is an email address 

Filmkamera.

Moonlighting Industries utvecklas och vill samarbeta med studenter!

Kort presentation:

När man gör professionella filmer går ca 20% av det filmade materialet till spillo p.g.a. bristande focus. Miko Lazic har arbetat som fotograf och regissör i mer än 20 år. Det är genom sin egen erfarenhet och dialog med kollegor som han kommit till insikt om de tekniska förutsättningarna för filmindustrin. Från den insikten växte en stark vision fram att utveckla smartare verktyg och 2014 grundade han Moonlighting Industries.  Moon Smart Focus hjälper till att öka fokusprecisionen och förhindra misstag. Färre omtagningar innebär mindre frustration, lägre kostnader och mer tid för kreativ storytelling.

Om uppdraget:

Moonlighting Industries har haft en väldigt bra utveckling sedan starten 2014 och verksamheten växer ständigt. Organisationen förstärks efter hand som verksamheten kräver och man ser nu möjligheter för studenter att komma in och vara med och bidra till en fortsatt positiv tillväxt.

Du har nu som student en unik möjlighet!

Bolaget befinner sig i ett stadie där det behövs förstärkning inom många olika områden och du kommer in med din kompetens och dina intresseområden och vi gör en matchning och formar rollen. Några exempel på kompetens/intresseområden som är aktuella är mjukvaruutveckling, hårdvaruutveckling, filmskapande men även andra områden som t.ex. support, testning, elektronik mm. Är du intresserad av att lära dig mer inom AI och Machinelearning är detta en möjlighet du inte får missa!

Bolaget erbjuder stor flexibilitet att påverka hur mycket och när du har möjlighet att arbeta.

Din bakgrund:

Vi söker dig som är student på Örebro universitet och läser ett program med koppling till kompetenser enligt ovan. Vilken termin du är på just nu spelar mindre roll då rollen är väldigt bred och kan anpassas efter din egen nivå. Huvudsaken är att du är nyfiken och villig att lära och vill vara med och bidra till utvecklingen. Du kommer att arbeta i team och även självständigt och därför är det positivt om du trivs med båda. Du har en god analytisk förmåga, är social och lösningsorienterad. Om du har film som intresse är det meriterande!

Välkommen att höra av dig!

Det finns två alternativ till hur du närmar dig ett samarbete med Moonlighting industries:

1.Skicka ditt CV och personliga brev som beskriver dig själv och vad du kan bidra med. Skickas till This is an email address

2.Du kontaktar någon av personerna nedan för att få veta mer och diskutera vad du skulle kunna bidra med och ni kommer gemensamt fram till en roll som skulle vara av intresse för dig.

Erica Algotsson, 0707560838 eller This is an email address

Monica Thyresjö, 0706603890 eller This is an email address

Vi ser fram emot att ha en kontakt innan julledigheten och kommer att hantera intresseanmälningar löpande.