This page in English

Bli medlem!

Alla forskare som har en doktorandexamen och är anställd vid eller affilierad till Örebro universitet utan att ha både en fast anställning och en docentur längre än ett år kan ansöka om medlemskap hos Örebro Junior Faculty. Med andra ord kan du ansöka om medlemskap om du är fast anställd men utan docentur eller om du har en docentur utan fast anställning. Doktorsexamen är ett krav.

Att vara medlem innefattar inget särskilt arbete för dig. Alla aktiviteter som anordnas av Junior Faculty är frivilliga och medlemskapet är kostnadsfritt. Som medlem kommer du helt enkelt bli informerad om våra aktiviteter, evenemang och möjligheter. Det är därför vårt mål att alla unga forskare som uppfyller kraven ska vara med i Örebro Junior Faculty. Om du uppfyller kraven, fyll vänligen i formuläret nedan för att bli medlem.

Om du är intresserad av att gå med i någon av de etablerade arbetsgrupperna eller önskar starta en ny, vänligen ange så i din ansökan.

Önskas mer information är du välkommen att kontakta Örebro Junior Faculty på juniorfaculty@oru.se.

Formulär för registrering

Behandling av personuppgifter

Med anmälan samtycker jag till att mina uppgifter i anmälningsformuläret hanteras av Örebro universitet med syftet att registrera mig som medlem i Junior Faculty och kontakta mig angående ärende när det gäller Junior Faculty fram tills dess att jag inte längre är medlem. Lämnade uppgifter kan rättas och även raderas genom att kontakta juniorfaculty@oru.se.

Mer information om hur Örebro universitet hanterar personuppgifter finns på sidan Behandling av personuppgifter vid Örebro universitet.

Jag godkänner

Fält markerade med (*) är obligatoriska.