Student Impact Lab

Student Impact Lab är en community för dig som student som är nyfiken på entreprenörskap och innovation. Vi hjälper dig som har en idé du vill utveckla och samtidigt bli en del av en gemenskap och ett brett nätverk. Här finns arbetsplatser och möjligheter att delta på event och aktiviteter. 

En person som pratar, en person som lyssnar

Vi arrangerar föreläsningar med gäster från både näringslivet och offentlig sektor som delar med sig av sina erfarenheter inom entreprenörskap och innovation. Tillfällen som inspirerar dig till att våga ta klivet och förverkliga dina drömmar.

En person skriver på post it lappar.

Här arbetar vi i olika format, såsom workshop, föreläsningar, startup-program, där du som student får lära dig metoder och verktyg för att utveckla ditt eget företagande eller för att kunna ta dig an samhällsutmaningar och driva förändringsarbete på riktigt. 

Två personer framför en whiteboard.

Har du en idé? Det kan vara eget företagande, ett problem eller utmaning som du vill hitta en lösning på. Vi finns som bollplank och stöd i processen att gå från idé till handling. Börja din idéresa här.

Fyra personer runt ett bord.

Genom att bli en del av Student Impact Lab kan du  pckså bli en del av den gemensamma arbetsplatsen för studenter på ORU Innovation Arena. Läs mer här.

Vill du veta mer?

Det spelar ingen roll vilka förkunskaper du har, vad du gör, eller vad dina tidigare erfarenheter är. Hör av dig till oss så hjälper vi dig vidare! 

Kontakt

Mattias Dyrvik

Tjänstetitel: Samverkanskoordinator Organisation: Kommunikation och samverkan

Profilsida: Mattias Dyrvik

E-post:

Telefon: 019 303802

Rum: E2220

Mattias Dyrvik