Hubben – communityn för innovativa studenter

Bild på Hubben.

Hubben är både en fysisk plats och en community för dig som student som är nyfiken på entreprenörskap och innovation. Vi hjälper dig som har en idé du vill utveckla och samtidigt bli en del av en gemenskap och ett brett nätverk. Här finns arbetsplatser och möjligheter att delta på aktiviteter. 

Rådgivning

Har du en idé? Det kan vara eget företagande, ett problem eller utmaning som du vill hitta en lösning på. Vi finns som bollplank och stöd i processen att gå från idé till handling. Läs mer om hur du kan få hjälp med din idé på ORU Innovation.

Nätverk och arbetsplatser

Genom att bli en del av Hubbens community kan du knyta kontakter med andra innovativa studenter och aktörer som kan hjälpa dig vidare med din idé. Du får också tillgång till Hubbens arbetsplatser för studenter. Läs mer om arbetsplatser för studenter.

Aktiviteter

Vi arrangerar föreläsningar med gäster från både näringslivet och offentlig sektor som delar med sig av sina erfarenheter inom entreprenörskap och innovation. Tillfällen som inspirerar dig till att våga ta klivet och förverkliga dina drömmar.

Vi arbetar också med workshops där du som student får lära dig metoder och verktyg för att utveckla ditt eget företagande eller för att kunna ta dig an samhällsutmaningar och driva förändringsarbete på riktigt. 

Fyra studenter pratar engagerat runt ett bord.

re:START – sök stipendium och bidra till en bättre värld!

Har du en idé som kan bidra till ökad social, ekonomisk eller miljömässig hållbarhet? Nu har du som är student chans att få upp till 10 000 kronor för att testa din idé i verkligheten.

Vill du veta mer?

Det spelar ingen roll vilka förkunskaper du har, vad du gör, eller vad dina tidigare erfarenheter är. Hör av dig till oss så hjälper vi dig vidare! 

Kontakt

Camilla Nicander

Befattning: Innovationsrådgivare Organisation: Örebro universitet Holding AB

Profilsida: Camilla Nicander

E-post: Y2FtaWxsYS5uaWNhbmRlcjtvcnUuc2U=

Telefon: 019 303270

Rum: IA2001

Camilla Nicander