Tillgängliga studentuppdrag

Man skriver på sin laptop.

Är du intresserad av att jobba extra, få arbetslivserfarenhet och även en möjlighet att få in en fot hos framtida arbetsgivare? Då ska du söka ett studentuppdrag!

Här hittar du de studentuppdrag som är aktuella att söka just nu. Du söker till ett studentuppdrag genom att skicka in ditt CV och personliga brev. 

Du kan alltid anmäla dig till att bli studentkonsult för att få direkt information om när det kommer in ett uppdrag som passar din profil. För att bli studentkonsult anmäler du dig under fliken Student.

Även om du registrerat dig som studentkonsult behöver du aktivt söka de studentuppdrag du är intresserad av. Du är alltid välkommen att söka ett studentuppdrag oavsett om du fått en förfrågan eller inte då våra uppdrag kan vara öppna för studenter från flera studieinriktningar.

Lediga studentuppdrag

Man skriver på laptop.

Contrl System är ett nytt andetag i branschen för utveckling av system inom produkthantering och uthyrning. Contrl är ett dotterbolag till Maskinförrådet som har sedan starten 2006 varit ett företag med fokus på uthyrning och service av maskiner och verktyg. Företaget har tack vare sin ambition att växa en stark lokal förankring med kontor i Eskilstuna, Örebro, Lindesberg och Karlstad. Maskinförrådet befinner sig i en intressant utvecklingsfas och har bl.a. helt nyligen flyttat in i nya fräscha lokaler i Örnsro.   

Om uppdraget:

Företaget utvecklar idag system för att administrera och hantera maskinparker, ekonomi och butiksförsäljning. Systemet som är modulbyggt och riktar sig till företagets olika målgrupper, såväl privatpersoner som olika typer av verksamheter. Nuvarande plattform är en bra grund även fortsättningsvis men behöver utvecklas både tekniskt men också göra användarupplevelsen mer tilltalande och gör vardagen enklare för kunderna.

Din uppgift blir att vara den som kommer med förslag på utveckling och också den som tillsammans med bl.a. utvecklarna ser till att det blir verklighet. Du kommer att ha stor möjlighet till stöd och support under uppdragets genomförande. Vi räknar med att uppdraget pågår under november 2020- april 2021 och du har möjlighet att själv planera när och var du arbetar med uppdraget. Som studentkonsult arbetar du max 12 timmar/ vecka. 

Din bakgrund:

För att lyckas med uppdraget bedömer vi att du har intresse av och någon form av kompetens inom UX. Du är brett intresserad av användartillgänglighet och det är självklart meriterande om du även har kommit kontakt med UX i något jobbsammanhang. Vi bedömer det som troligt att du studerar på civilingenjör datateknik eller högskoleingenjör datateknik och har läst eller kommer att läsa kursen människa-dator-interaktion men du kan självklart ha kunskaper och/eller intresse som du förvärvat på annat sätt. Har du även någon form av nätverksteknisk bakgrund är det meriterande. Som person är du självgående, lösningsorienterad och målstyrd.

Välkommen med din ansökan

Bifoga ditt CV och personliga brev som beskriver dig själv och vad du kan bidra med i den här rollen. Urvalet görs löpande, skicka gärna in din ansökan idag, men senast 15 november till This is an email address

Vill du ha mer information är du välkommen att kontakta:

Monica Thyresjö, 0706603890 eller This is an email address

Erica Algotsson, 0707560838 eller This is an email address 

Filmkamera.

När man gör professionella filmer går ca 20% av det filmade materialet till spillo p.g.a. bristande focus. Moon Smart Focus hjälper till att öka fokusprecisionen och förhindra misstag. Färre omtagningar innebär mindre frustration, lägre kostnader och mer tid för kreativ storytelling. 

Miko Lazic har arbetat som fotograf och regissör i mer än 20 år. Det är genom sin egen erfarenhet och dialog med kollegor som han kommit till insikt om de tekniska förutsättningarna för filmindustrin. Från den insikten växte en stark vision fram att utveckla smartare verktyg och 2014 grundade han Moonlighting Industries. Moonlighting Industries har haft en väldigt bra utveckling sedan starten 2014 och verksamheten växer ständigt. 

I detta studentuppdrag kommer du att få jobba brett och ha möjlighet att bidra där du har ditt intresse och kompetens. Inom detta uppdrag finns möjligheten att kominbera en eller flera roller. Rollerna har tre inriktningar med fokus på filmskapande, mjukvaruutveckling och hårdvarutveckling.

För det här uppdraget söker vi högst sannolikt dig som studerar till högskoleingenjör datateknik, civilingenjör datateknik eller systemvetenskapliga programmet. Vilken termin du är på just nu spelar mindre roll då rollen är väldigt bred. Huvudsaken för att lyckas i rollen är att du är nyfiken och villig att lära samt att du har grundkunskaper inom programmering. Om du har film som intresse är det meriterande!

Välkommen med din intresseanmälan

Vill du veta mer om detta uppdrag eller är intresserad av söka det, maila dina kontaktuppgifter till This is an email address

Vill du ha mer information är du välkommen att kontakta:

Erica Algotsson, 0707560838 eller This is an email address

Monica Thyresjö, 0706603890 eller This is an email address