This page in English

Företagsgåvor och samarbete

Forskning i världsklass – till exempel inom robotik och AI

På Örebro universitet ser vi nära samarbete och partnerskap med företag och organisationer som en viktig del av vår roll i samhället.

Genom att arbeta tillsammans kan vi fördjupa och utöka effekten av vår forskning och utbildning. Vi kan bidra till mer innovativa, produktiva, hållbara och attraktiva företagsmiljöer – inte bara i Örebro, utan i hela Sverige och utomlands.

Vårt samarbete med företag och organisationer kan ta många olika former. Från partnerskap i forsknings- och industriprojekt, till uppdragsutbildning, workshops, mentorprogram som Mentor Match, karriärmässor, studentplaceringar och studentuppdrag, hackathons, arbetsplatsbesök och mycket mer.

Du kan läsa mer om några av våra partnerskap med företag som SAAB, Epiroc och SCB såväl som de vanligaste samarbetsalternativen. Vi pratar gärna med dig om vad som passar dig och din organisation bäst.

Stödet till universitetet kan också ske i form av en företagsdonation.

Din donation kan riktas mot ett av våra tre prioriterade donationsområden – forskning, studieupplevelsen eller öppna gåvor.

Alternativt kanske du vill donera till något mer specifikt som speglar dina intressen eller ert fokus som organisation.

Donationer kan göras via någon av de kanaler som vi har beskrivit på dessa sidor (Swish, bankgiro, banköverföring eller aktieutdelning). Vi kan också skicka en faktura till dig.

Om du inte anger område för din gåva kommer universitetet att behandla donationen som en öppen gåva.

Kontakta oss för att få veta mer om du funderar på en donation – tillsammans kan vi hitta de bästa alternativen utifrån dina intressen och önskemål.

Tim Stubbings

Befattning: Verksamhetskoordinator Organisation: Kommunikation och samverkansstöd

Profilsida: Tim Stubbings

E-post: dGltLnN0dWJiaW5ncztvcnUuc2U=

Telefon: 019 303158

Rum: E2255

Tim Stubbings