This page in English

Boka lokal eller plats - studentförening

Som student har du möjlighet att boka grupprum direkt i KronoX med ditt ORU-konto. Studentföreningar har möjlighet att boka större lärosalar och utställningsbord på Örebro universitets campus och behöver då skicka in en bokningsförfrågan till Infocenter via följande formulär.

OBSERVERA!

Örebro universitet godkänner endast bokningar åt juridiska personer (t.ex. studentföreningar och kårsektioner), ej privatpersoner. Privatpersoner kan boka grupprum direkt i KronoX-appen eller kontakta sin förening/kårsektion för att få hjälp att göra en bokning.

Boka lokal eller plats

Fyll i detta formulär för att skicka din bokningsförfrågan till Örebro universitet. Vi hanterar din förfrågan inom 5 arbetsdagar.

 

1a. Föreningens organisationsuppgifter

Organisationstyp:

Observera!

Bokningsförfrågningar gjorda av fackförbund eller företag kommer ej att godkännas. Använd istället bokningsformuläret för externa organisationer.

 

 

 

 

1b. Kontaktuppgifter till ansvarig person för aktiviteten

2. Specificera aktivitetens syfte och omfattning

Vilken typ av lokal eller plats behövs för att genomföra aktiviteten:
Kan aktiviteten krocka med ordinarie verksamhet?
Har ni behov av extra resurser för att kunna genomföra er aktivitet?

Observera att extra resurser, så som tekniker och väktare, kan resultera i att det tillkommer en avgift för arrangören. Avgiften beror på arrangörens behov och hur mycket arbetstid som behöver läggas av resurserna för att tillgodose behovet.

Fråga gärna våra resurser om ni är osäkra:
Lokalvård: This is an email address
Säkerhet: This is an email address
Teknik: This is an email address
Vaktmästeri: This is an email address

3. Lokalbehov

3. Lokalbehov

3. Övrig lokal/plats

4. Specifikationer

Ange här vilket datum och tid som är aktuell för er aktivitet. Observera att ni själva kan se hur lokaler är tillgängliga genom att söka efter lokalen/platsen i KronoX.

Notera att lokaler endast kan bokas från kvart över till heltimme samt i specifika pass. T.ex. ett lunchpass från kl 12:15-13:00 eller ett pass (likt en föreläsning) från kl 13:15-15:00.

Genom att skicka in detta formulär samtycker jag till att mina uppgifter i formuläret hanteras av Örebro universitet för bokning av universitetets resurser. Uppgifterna behandlas i systemet EpiServer under ett år varefter de gallras. Lämnade uppgifter kan rättas och även raderas genom att kontakta This is an email address.

Mer information om hur Örebro universitet hanterar personuppgifter finns på sidan Behandling av personuppgifter vid Örebro universitet.

Jag accepterar: