This page in English

Boka lokal eller plats - studentförening

Som student har du möjlighet att boka grupprum direkt i KronoX med ditt ORU-konto. För att boka större lärosalar och utställningsbord på Örebro universitets campus behöver du istället skicka en bokningsförfrågan till Studentcentrum via följande formulär.

Örebro universitet godkänner endast bokningar gjorda av juridiska personer (t.ex. studentföreningar och kårsektioner), ej privatpersoner. Privatpersoner kan boka grupprum direkt i KronoX-appen eller kontakta sin förening/kårsektion för att få hjälp att göra en bokning.

OBS!

Vi följer Regeringens beslut för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. 

Boka lokal eller plats

Fyll i detta formulär för att skicka din bokningsförfrågan till Örebro universitet. Vi hanterar din förfrågan inom 5 arbetsdagar.

 

1. Organisation- och kontaktuppgifter:

Organisationstyp:

2. Specificera aktivitetens syfte och omfattning

Kan aktiviteten krocka med ordinarie verksamhet?
Vilken typ av lokal eller plats behövs för att genomföra aktiviteten:
Har ni behov av extra resurser för att kunna genomföra er aktivitet?

2b. Beskriv behovet av extra resurser

Välj vilka extra resurser som behövs:
Lokalvård:

Fråga gärna våra resurser om ni är osäkra:

  • Lokalvård: This is an email address
  • Säkerhet: This is an email address
  • Teknik: This is an email address
  • Vaktmästeri: This is an email address

3. Lokalbehov

3. Lokalbehov

3. Övrig lokal/plats

4. Specifikationer

Ange här vilket datum och tid som är aktuell för er aktivitet. Observera att ni själva kan se hur lokaler är tillgängliga genom att söka efter lokalen/platsen i KronoX.

Notera att lokaler endast kan bokas från kvart över till heltimme samt i specifika pass. T.ex. ett lunchpass från kl 12:15-13:00 eller ett pass (likt en föreläsning) från kl 13:15-15:00.

Genom att skicka in detta formulär samtycker jag till att mina uppgifter i formuläret hanteras av Örebro universitet för bokning av universitetets resurser. Uppgifterna behandlas i systemet EpiServer under ett år varefter de gallras. Lämnade uppgifter kan rättas och även raderas genom att kontakta This is an email address.

Mer information om hur Örebro universitet hanterar personuppgifter finns på sidan Behandling av personuppgifter vid Örebro universitet.

Jag accepterar: