Ansökan om universitetskort för distansstudenter

Distansstudenter som vill låna kurslitteratur från Örebro universitets olika bibliotek behöver ha ett universitetskort. Du kan ansöka om ett universitetskort för distansstudenter här!

Du behöver vara registrerad på en distanskurs för att vi ska kunna hantera din beställning. Skicka därför in din beställning först efter att du har registrerat dig på din distansutbildning.

Här kan du läsa mer om registrering

Fyll i nedanstående formulär för att beställa ett universitetskort för distansstudenter. Observera att du måste vara registrerad på en distanskurs innevarande termin för att din beställning ska kunna hanteras. Du som redan studerar på plats kan hämta ditt kort i Infocenter i Långhuset eller på något av Örebro universitets olika bibliotek.

Läs mer om universitetskortets olika funktioner här.

Ansökan om universitetskort för distansstudenter

Jag är registrerad på en distansutbildning:

 

Du behöver inte beställa ett Universitetskort!

Studenter som ska läsa sommarkurs på distans har inget behov av ett universitetskort.

 

 

Du kan inte beställa ett Universitetskort

Du behöver inte beställa ett universitetskort

Fyll i uppgifter

Genom att skicka in detta formulär samtycker jag till att mina uppgifter i formuläret hanteras av Örebro universitet för beställning av universitetskort. Uppgifterna behandlas i systemet Episerver under två år varefter de gallras. Lämnade uppgifter kan rättas och även raderas genom att kontakta This is an email address.

Mer information om hur Örebro universitet hanterar personuppgifter finns på sidan Behandling av personuppgifter vid Örebro universitet.

Jag förstår och godkänner ovanstående villkor